Beneficis

La zona abdominal conté òrgans de vital importància pel nostre funcionament: aparell digestiu, aparell reproductor, ronyons…. En la medicina tradicional de les cultures orientals, es considera aquesta part del cos com a centre generador de l’energia vital, denominada Qi.

El Haramaki meu conserva l’escalfor del nostre hara mantenint així la temperatura òptima del nostre organisme, millorant la circulació sanguínia i energètica.

L’ús del Haramaki meu ajuda a alleugerir les molèsties estomacals, els dolors menstruals i les tensions de la part baixa de l’esquena.

Aquest complement còmode i càlid embolcalla el ventre donant una sensació de benestar i relaxació

A continuació presentem una mostra de l’efecte tèrmic del Haramaki meu:

D’esquerra a dreta veiem: un tors nu; amb una samarreta d’estiu; amb una samarreta d’hivern i per últim, el tors amb un Haramaki meu.

Beneficis durant l’embaràs i el post-part

La suavitat i elasticitat del seu teixit, proporciona un excel·lent suport i protegeix de possibles cops durant l’embaràs.

L’escalfor i calidesa de l’ús del Haramaki meu en el post part, ajuda a una millor recuperació dels òrgans de la mare.

El Haramaki meu esdevé una peça de vestir molt útil en el període de lactància, doncs facilita donar de menjar al teu nadó sense haver de tenir la part baixa de l’esquena i la panxa al descobert.

L’ús del Haramaki meu durant el procés de gestació afavoreix que l’úter sigui un lloc segur i càlid pel nostre futur fill.

Una peça de vestir còmode i elegant

Juntament amb tots els beneficis per a la salut que proporciona aquesta indumentària, també és una peça de vestir elegant, còmode i bonica de portar, que combina perfectament tant sobre pantalons i faldilles, com a top, com a faldilla  i en qualsevol activitat del dia i fins i tot per descansar a la nit.

No hi ha productes a la cistella.