Blog

01 març 2014

CONCURS: Com et poses el Haramaki meu?

Vols guanyar un Haramakimeu?

Concurs creatiu: envieu-nos com us poseu el Haramaki Meu. Ho podeu fer en qualsevol tipus de format: seqüències fotogràfiques, dibuixos, videos, còmics…

Teniu de temps fins el 31 de març per enviar-ho a 

info@haramakimeu.cat

BASES DEL CONCURS Com et poses el Haramaki meu?

Aquest concurs té com a objectiu fer participar al públic del projecte del Haramaki meu, amb la finalitat de presentar una manera creativa de com es posa el Haramaki meu.

1. Els treballs han de ser Originals i s’admetrà qualsevol tècnica que tingui la qualitat suficient per penjar-la al web de Haramakimeu.cat

2. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça: info@haramakimeu.cat indicant NOM, COGNOM, TELÈFON I MAIL DE CONTACTE.

3. El termini de presentació és el 31 de març de 2014.

4. Els participants es responsabilitzen de possibles reclamacions de drets de tercers enles obres presentades.

5. Presentar-se al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

6. El treball que hagi guanyat aquest concurs, serà penjat al web: haramakimeu.cat i amb l’autorització de l’autor per escrit es posarà el nom i les dades (link web) que confirmi per escrit i podrà escollir el Haramaki meu que més li agradi de tots els disponibles en l’estoc en el moment de fer públic el resultat del concurs.

7. El titular del treball guanyador cedeix els drets de difusió del mateix per a la seva explotació al web i a les xarxes socials per un termini de 3 anys a partir de la data que es faci públic.

8. La resta de treballs presentats, no es faran públics a no ser que s’acordi amb l’autor i amb la seva confirmació per escrit.

9. El jurat està format per la Rosa i la Victòria que resoldran el dia 03 d’abril i notificaran el projecte guanyador públicament el dia 05 d’abril.

No hi ha productes a la cistella.