1. PREUS
Els preus que s’indiquen a través de www.haramakimeu.cat, s’expressen en Euros i inclouen l’IVA i tots els impostos pertinents. Aquest preu pot estar subjecte a modificacions puntuals, degut a rebaixes, promocions, descomptes i sorteigs o col·leccions especials.

2. MÈTODE DE PAGAMENT I SEGURETAT
El pagament de qualsevol compra on-line de productes de Haramaki Meu, és a través del sistema PayPal (www.paypal.com): PayPal és la forma ràpida i segura d’utilitzar la seva targeta de dèbit, crèdit i compte bancari a Internet. Amb PayPal, els clients poden enviar i rebre diners, així com comprar els productes sense haver de compartir les dades de la seva targeta o compte. PayPal protegeix la seva informació financera amb sistemes de seguretat i de prevenció de fraus. Els clients abonaran l’import del producte en el moment de realitzar la comanda. Una vegada efectuat el pagament, PayPal enviarà als clients el rebut de la transacció per e-mail. També podeu fer el pagament a través de Transferència bancària però cal enviar el comprovant de la transferència a l’adreça: haramakimeu@gmail.com. No s’enviarà cap producte abans de rebre el comprovant de la transferència bancària.

Així mateix, Haramaki Meu, manifesta que no té accés a les dades confidencials relatives al mètode de pagament utilitzat, i per tant, tampoc les emmagatzema. PayPal és l’únic que té accés a aquestes dades per tal de gestionar els pagaments i cobraments i no són accessibles per tercers.

El client haurà de notificar a Haramaki Meu qualsevol càrrec indegut o fraudulent en la targeta utilitzada per a les compres, al més aviat possible perquè Haramaki Meu pugui realitzar les gestions oportunes.

3. PROCEDIMENT DE LA COMANDA
Un cop els clients han acceptat les condicions de compra i confirmada la compra, rebran un e-mail de Haramaki Meu confirmant els detalls de la compra realitzada i assignant un número de comanda per possibles gestions derivades de la mateixa.

4. FORMA D’ENVIAMENT 
LLIURAMENT DEL PRODUCTE
Haramaki Meu es compromet a lliurar el producte en perfecte estat a l’adreça que el client indiqui en el formulari de comandes. Haramaki Meu només envia els productes a l’Estat espanyol. Amb la finalitat d’optimitzar l’entrega, agraïm als clients que indiquin una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurada dins l’horari laboral habitual. Haramaki Meu no es fa responsable de possibles errors causats en el lliurament quan les dades de l’adreça d’entrega introduïdes al formulari de comandes pels clients no s’ajusti a la realitat o hagin estat omitides.

5. PROCEDIMENT I DATA D’ENVIAMENT
Haramaki Meu realitza tots els enviaments per correu certificat a través de l’empresa Correos .Els clients rebran el producte en el domicili indicat, entre els següents 3 i 10 dies laborables. Si el domicili fos incorrecte o el client no estigués present en el moment del lliurament del producte per part de Correus, el client rebrà una notificació de lliurament per part de l’oficina de correus.

6. GARANTIA DEL PRODUCTE
Haramaki Meu només utilitza materials d’alta qualitat. Per aquest motiu Haramaki Meu té un compromís de qualitat amb els seus clients i garantitza el lliurament dels productes en excel·lent estat.
No obstant això, els clients hauran de comprovar el bon estat del paquet en el mateix moment del lliurament del producte sol·licitat, indicant a l’albarà d’entrega qualsevol anomalia que es detecti en el paquet. Si el client detectés qualsevol incidència en aquest per l’enviament, hauria de contactar amb Haramaki Meu al més aviat possible i en un màxim de 2 dies hàbils des del lliurament.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Tots els productes de Haramaki Meu podran ésser canviats o retornats, sempre que els clients comuniquin a Haramaki Meu la seva intenció de canvi o devolució en un termini màxim de 10 dies hàbils, comptats des de la data de lliurament i sempre que es compleixin la resta de condicions que aquí es detallen.
Haramaki Meu només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:
1. El producte ha d’estar en el mateix estat en el qual es va lliurar i haurà de conservar, en la mesura que sigui possible, l’embalatge i etiquetatge original.
2. L’enviament ha d’utilitzar el mateix envoltori amb el qual s’ha fet l’entrega, o en el seu defecte en algun format similar que garantitzi la devolució en perfecte estat.
3. S’ha d’incloure l’albarà de lliurament dins del paquet, on a més s’indiqui els productes que es retornen i el motiu pel qual es retorna.

CANVI
Haramaki Meu només canviarà el producte en el cas que la talla d’aquest no sigui
l’adequada al client. El canvi només es pot realitzar una sola vegada i no aportarà
despeses al client. El client haurà d’enviar un e-mail a postvenda@haramakimeu.cat
notificant la nova talla que desitja rebre. Haramaki Meu notificarà al client els
passos a realitzar per a la devolució del paquet i la data aproximada de la nova
entrega.

DEVOLUCIÓ
El client haurà d’informar de la seva intenció de retornar la seva compra mitjançant l’enviament
d’una explicació detallada del motiu de la devolució a postvenda@haramakimeu.cat. Haramaki Meu es posarà en contacte amb el client i li demanarà la informació necessària per a procedir a la devolució del producte i l’abonament de l’import pertinent al client.

Haramaki Meu no es fa responsable de les despeses ocasionades per aquelles devolucions que es produeixin sense respectar els passos establerts en aquest procediment. Si el motiu de la devolució és imputable a Haramaki Meu (el producte és defectuós, no és el que el client havia demanat, etc…), el servei de devolució és gratuït.

Si el motiu és un altre (el producte no agrada al client, aquest es penedeix de la compra, etc…) Haramaki Meu abonarà l’import del producte exceptuant les despeses d’enviament per devolució.

No hi ha productes a la cistella.