Qui som

Març 2011,vora el mar, dues amigues escuren les darreres cullerades d’un exquisit arròs caldós. Tot i el ressol, una fresca brisa els recorda que encara són a l’hivern. De sobte se’ls fa present el record d’una peça de roba japonesa, que ara les protegiria del fred, el Haramaki. Neix la idea d’adaptar-lo aquí: Haramaki Meu. Una peça de vestir que ens dóna benestar, còmoda, confortable i bonica de portar.

Després de vuit mesos d’un viatge apassionant i creatiu, el novembre del 2011 es fa la presentació de Haramaki Meu, amb uns objectius molt clars: crear un producte de qualitat, amb teixits sensibles i respectuosos amb el cos, fet a mà, amb un embolcall reutilitzable i un disseny propi. La nostra adaptació d’aquest producte tradicional japonès.

Durant aquests deu anys hem donat a conèixer la nostra versió del haramaki a Catalunya i a la resta de l’estat. Des de la nostra botiga online hem fet arribar
haramakis des de Figueres fins a Almeria.

Encarem el 2021 amb energies renovades, continuarem la nostra recerca dels millors teixits, de nous models i colors per continuar oferint-vos els beneficis que aporten els Haramaki meu.

 

 

Col·laboradors

Lluïsa Cobos www.lluisacobos.com disseny de la marca i packaging

Victòria Fortes Talladora

Emilio’s difusió http://www.emiliosdifusion.com brodats

Joana Arribas www.joanaarribas.com fotografia

David Arquimbau Sintes http://davidarquimbau.blogspot.com.es fotografia

Enric Lamarca i Ricard Mula www.gir.cat disseny i desenvolupament web

No hi ha productes a la cistella.